Wednesday, January 30, 2008

Bakker! / Got boots!

Megvan! Heuréka! Szezonvégi leárazás van a Mountexben, 10 000 Ft-tal olcsóbban vettem az eredeti árnál. Ezt írják róla:
Nagyon kényelmes, pehelysúlyú trekking/hegymászó bakancs, mely olaszos könnyedséggel illeszkedik a lábhoz. Kényelmesen lehet benne kisebb súlyokkal menetelni, de elég rugalmas ahhoz, hogy lesprintelhessünk vele egy erdei nyomon. A Thunder GTX ennek a típusnak a csúcsát testesíti meg. A Nabuck bőr felső strapabíróvá és jó megjelenésűvé teszi, míg a acél megerősítésű középtalp merevítő megvédi a talpat a talaj egyenletlenségeitől. A Gore-Tex belső szavatolja a vízállóságot és jó szellőzést biztosít a lábnak. Az olyan "LaSportivás" részletek, mint a gumi cipőorr-perem, és a formázott sarok megerősítés emelik az átlag fölé.

Vettem hozzá klassz zoknit is, úgyhogy jöhet a mehet. Jövő vasárnap mindjárt egy hótalpas túrával kezdem az osztrák Alpokban.

La Sportiva Thunder GTX

Finally got boots! Very nice ones, for a very good price too. This is what I learned about them:
Women’s lightweight waterproof hiking and backpacking boot with an incredible Italian fit for moderate to rugged terrain. It is designed to support moderate loads while being supple enough to sprint down the trail. Molded heel reinforcement helps lock in the foot on sketchy trails. Vibram outsole and XSV rands for all terrain traction. Gore-Tex lining is 100% waterproof. The Thunder GTX is at the top of the heap in this class. La Sportiva details like a rubber toe rand and molded heel reinforcement make this fast and light boot stand out in a crowd.

Bought good hiking socks too, so now I’m all ready to rock on the rocks. Next Sunday I’ll start with a snowy hike in the Austrian Alps.

2 comments:

  1. Anonymous7:44 PM

    Imádom ezt a fordítást:
    bakker = got boots :DDDDD

    ReplyDelete
  2. Jaja, gondolkoztam is sokat, mire beugrott ez a tükörfordítás... :-)

    ReplyDelete