Tuesday, August 22, 2006

Lefties in their right mind

Ez a tábla sajnos csak angolul vicces, úgyhogy meg sem próbálom magyarra fordítani, mert úgy már semmi értelme nem lenne. Annyit azért elárulhatok, hogy a balkezességgel van összefüggésben. Mint ahogy én is összefüggésben vagyok a balkezességgel. Olyannyira, hogy büszkén viselem a balkezes nevet (bár ünnepélyes avatáson nem vettem részt). És mint ilyen, bátran ajánlom minden balkezes társamnak, hogy ruházzon be egy balkezes vonalzóba, ami sosem tapasztalt új vonalat húz majd az életébe, valamint a balkezes konzerv(grünzerv)-nyitó is teljesen új távlatokat nyithat meg. Vannak már ilyen nekünk való boltok, nekem pl. egy kedves barátnőm a vonalzón és a konzervnyitón kívül egy balkezes ollót is vásárolt.
Azért, csak hogy teljes legyen a kép, szeretnék egyszer látni egy jobbkezest, amint a legegyszerűbb balkezes használati tárgyakat próbálja használni, mint pl. merőkanál, feliratos bögre, töltőtoll, stb.


This sign is only funny in English so I'm not even gonna bother to try translating it into Hungarian.
Did you know I was a lefty? And proud of it too (lefties usually are). Well, now you know.
My best friend ever, Rut, from Jerusalem, gave me a lefty ruler as a Hanukkah present last year. Now, I never knew there was such a thing, and through all those years in school I never even noticed I had a hard time with rulers. But when I tried my lefty ruler, it drew a whole new line in my life. You wouldn't believe the difference!
And finally here comes a quote, also from Rut:
"The right half of the brain controls the left half of the body. This means that only left-handed people are in their right mind."

1 comment:

  1. Anonymous4:17 PM

    Just lefties? What about leftists?
    I know, I know :)
    Hi Adina, I started a new blog I think you might like. Come have a look.

    http://mindfulnotes.blogspot.com

    ReplyDelete